Összesen: 0 Ft
 
Szállítási feltételek

A rendelés teljesítése: szállítás és fizetés

Az alábbi árak magyarországi szállítási cím esetén érvényesek. Külföldre történő szállítás esetén vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal! Az árak a postaköltséget nem tartalmazzák!

Rendelés értéke- Postaköltség

10000 Ft ig 1300Ft (csomag)
10000 Ft vagy 10 kg felett ingyenes Magyarország határain belül.

Szállítási határidő átlagosan 3-4 munkanap. Webáruházunkat rendszeresen frissítjük. Előfordulhat, hogy a megrendelt termék jelenleg nincs raktáron, ilyenkor telefonon értesítjük!

FONTOS!

A csomag átvételekor, kérjük, alaposan ellenőrizze a kiszállított termékeket! Ha sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson az átvétel során, a sérülésekről jegyzőkönyv felvételét kell kérni a futártól!

A futártól való csomagátvételkor a termékek tételes ellenőrzése minden esetben biztosított, de az átvevő erre nem kötelezett. Az átvevő a termék átvételét aláírásával igazolja. A Diamond Nails a szállítólevél leigazolása után sem minőségi, sem mennyiségi reklamációt nem fogad el.

A Futárszolgálattól való átvételt aláírásával igazolja, így aláírásával az átvevő elismeri, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésben foglaltaknak.

Az átvételt követően észlelt sérülésért a Diamond Nails felelősséget nem vállal!