Összesen: 0 Ft
 

Diamond Cosmetics Cikkek

Stresszűző masszázstípusok
2015.08.31.
A masszázs célja éppen az, hogy a felborult testi-lelki egyensúlyt idővel helyreállítsa, amelyet tovább fokozhat az illóolajos masszázsolajok használata. A stressz illetve a megoldatlan érzelmi konfliktusok, olyan állandó izomfeszültséget eredményezhetnek, melyek hosszútávon a lelki egészség megromlásával párosulnak. Az összezsugorodott izom ugyanis gátolják a mozgást – akár szörnyű fájdalmakkal párosulva - mindez pedig annak tudható be, hogy testünk megjegyezi azokat a dolgokat, amik vele történnek és így próbál védekezni.
részletek          Paprikás hangulatban – avagy mindent a paprika masszázsolajról
2015.06.02.
A meleg érzetet keltő természetes paprikakivonatot tartalmazó masszázsolaj a masszőrök köreiben is igen kedvelt, hiszen hatóanyagainak köszönhetően serkenti az anyagcserét, ráadásul anticellulit hatással is bír. Ám ez a nagyszerű készítmény nem csupán a szakemberek világát hódította meg, hanem beférkőzött a mindennapokba is. Lássuk mik az otthoni felhasználás legfontosabb ismérvei.
részletek          Az illóolajok testre és lélekre gyakorolt hatásai
2015.04.14.
Manapság egyre népszerűbbek a természetes hatású illóolajok, melyeket a közhiedelemmel ellentétben nem csupán a természetgyógyászat részesít előnyben. Ugyanis a Diamond Cosmetics masszázsolajaiban megtalálható illóolajok éppoly gyógyító hatással bírnak, ezért érdemes összeszednünk, milyen hatással is vannak ezek a készítmények testünkre és lelkünkre.
részletek          Narancsbőr és a masszázs
2015.04.07.
Masszázsolajjal a fránya narancsbőr ellen? A narancsbőr a nők legnagyobb ellensége, mely ellen gőzerővel igyekszünk védekezni. Kellemetlen és zavaró mivolta megkérdőjelezhetetlen, ám sokan nem tudják, milyen módszereket vethetnek be – a rendszeres mozgáson kívül – mellyel hatékonyan léphetnek fel a narancsbőr ellen. Írásunkban most a narancsbőr és a masszázs kapcsolatát mutatjuk be, olyan technikákat, melyekkel könnyedén felveheted te is a harcot a cellulitisz ellen.
részletek          Masszázzsal az egészségért
2015.03.24.
A mai rohanó társadalomban a stressz szinte már-már központi szereplője mindennapi életünknek. Ráadásul a folyamatos feszültség okozója lehet számos fizika és lelki eredetű betegség kialakulásának is. A különböző masszázsolajok aroma terápiás kezelések azonban nagyszerű megoldást nyújthatnak ezekre a testi illetve mentális eredetű zavarokra.
részletek          A masszázsolaj szerelmeseinek: mert a luxus elérhető
A masszázs évezredek óta ismeretes, ám jótékony hatásait csak az utóbbi időben kezdi felfedezni a társadalom. Rohanó életünk során gyakran szembesülünk a helyzettel: tagjaink elnehezülnek, könnyebben rándul görcsbe a nyakunk vagy feszül meg a hátunk.
részletek          Masszázsolajak és a parabén: de miért káros?
A bőrápolás rendkívül fontos. Hangsúlyozzák számos fórumon. A kereskedelmi tévék reklámjai között ezer meg ezer új terméket mutogatnak, mondván ez majd helyre teszi a bőrünket.
részletek